80 nieuwe Pokemon in Pokemon GO!

ONTDEK EN VANG MEER DAN 80 EXTRA POKÉMON OVER
DE HELE WERELD IN POKÉMON GO

 

In deze spel-update doen Pokémon hun intrede die oorspronkelijk voorkwamen in de videospellen Pokémon Gold en Pokémon Silver. Verder bevat de update confrontatiespelfuncties, evolutieopties, nieuwe Berries en uitgebreide avatar-items


Niantic, Inc. en The Pokémon Company International hebben bekendgemaakt dat later deze week 80 extra Pokémon zullen verschijnen in Pokémon GO. Dit zijn Pokémon die oorspronkelijk werden ontdekt in de regio Johto in de videospellen Pokémon Gold en Pokémon Silver waaronder Chikorita, Cyndaquil en Totodile. Trainers komen deze Pokémon “in het wild” tegen als zij op avontuur gaan en hun omgeving en steden verkennen om Pokémon te vangen. Behalve Pokémon die voor het eerst in het spel verschijnen, worden in de nieuwste update nieuwe spelmechanismen geïntroduceerd die Trainers onder de knie moeten krijgen zoals nieuwe confrontatiespelfuncties, nieuwe evolutie-items, twee nieuwe Berries en meer kleding en accessoires voor hun Trainer-avatars.

“Vandaag is een gedenkwaardig moment voor Pokémon GO, want we verwelkomen extra Pokémon en bouwen voort op de confrontatie- en vangmechanismen voor de gepassioneerde wereldwijde Trainer-gemeenschap die het spel speelt,” vertelt John Hanke, oprichter en Chief Executive Officer, Niantic, Inc. “Pokémon GO is een live beleving die we blijven ondersteunen en waarvoor we nog jarenlang nieuwe en interessante middelen ontwikkelen.”

“Met Pokémon GO heeft The Pokémon Company ernaar gestreefd om een fascinerend spel te creëren dat gebaseerd is op het concept om Pokémon in de bestaande wereld tegen te komen en te vangen,” aldus J.C. Smith, die Senior Director, Consumer Marketing, is van The Pokémon Company International. “De geweldige reacties op Pokémon GO door miljoenen bestaande en nieuwe Pokémon-fans overal ter wereld is verbazingwekkend. We vinden het geweldig om het avontuur te blijven voortzetten met de komst van deze Pokémon waarmee op een spannende manier nog meer plezier kan worden beleefd aan het merk Pokémon.”

80 nieuwe Pokemon in Pokemon GO!

Met de nieuwste spel-update van Pokémon GO krijgen spelers dankzij nieuwe Pokémon evolutieopties de mogelijkheid om nieuwe evolutie-items te gebruiken waarmee ze hun Pokémon kunnen evolueren tot Pokémon die oorspronkelijk ontdekt waren in de regio Johto. Terwijl ze Pokémon vangen kunnen Trainers twee nieuwe Berries gebruiken- de Nanab Berry, die de bewegingen van een Pokémon vertraagt, en de Pinap Berry, waarmee de hoeveelheid Candy verdubbelt als de volgende vangpoging succesvol is. Trainers kunnen ook hun avatar-verschijning aanpassen met een nieuw aanbod van hoeden, shirts, broeken en overige items. Extra items kunnen in de Pokémon GO-shop worden gekocht.

Een nieuwe Pokémon GO-trailer waarin de Pokémon en de nieuwe functies getoond worden, is te zien op:  https://www.youtube.com/embed/ONHkuKJx-88

Trainers kunnen Pokémon GO downloaden vanaf de App Store voor iOS-apparaten en Google Play Store voor Android. Een versie van Pokémon GO voor Apple Watch is ook beschikbaar via de App Store. Nintendo’s Pokémon GO Plus-apparaat waarmee Trainers Pokémon kunnen vangen en items verzamelen via een druk op de knop zonder dat ze op hun scherm kijken, wordt ter ondersteuning van deze nieuwste update, zolang de voorraad strekt, vervangen in winkels.