Alternatief voor FIFA COINS

Zoals sommige de meesten mensen al weten heeft EA er een update uit gedaan waardoor je geen FIFA15 gold of coins meer kan (ver)kopen. Wat ik er van vind laat ik in het midden maar wat ik wel kan zeggen is dat ik een deal heb weten te strikken met PSNCODE.NL waar je Fifa points kan kopen met korting!

FIFA-15-Ultimate-Team-1

Wil je dus nog steeds FIFA Coins verdienen in FIFA Ultimate Team? Dat gaat van af nu makkelijker via FIFA Points!
Met FIFA Points koop je nieuwe pakjes aan voetballers in-game, die je weer door verkoopt voor FUT Coins! Met FIFA Coins kun je dan weer aankopen verrichten in de algemene FIFA Store.

Bestellen is simpel: Je betaalt met bijvoorbeeld iDEAL of PayPal en de code van 20 euro Playstation Network tegoed verschijnt binnen enkele minuten op je scherm en wordt ook per mail naar je toegestuurd. Met deze code schaf je vervolgens FIFA Points aan, waarmee je lekker snel FIFA Coins kunt verdienen in FIFA Ultimate Team.

Wanneer je namelijk de volgende code IWANTRONALDO invult op http://www.livecodes.nl/4600-fifa-15-points.php Voor de XBOX en http://www.psncode.nl/2200-fifa-15-playstation.php voor de PlayStation krijg je een leuke korting! Scheelt toch weer wat!
Wanneer je op een van deze websites besteld verschijnt de code meteen op je beeldscherm en kun je er meteen gebruik van maken!

maxresdefault
Wil je weten wat er precies veranderd is? Neem dan eens een kijkje hier: http://www.krambl.com/fifa-ultimate-team-update-price-ranges/

Ik heb ook een video gemaakt waarin ik uitleg hoe de actie werkt en wat er veranderd is.