Bacterial Takeover – Game voor Android en Apple

Bacterial Takeover – Game voor Android en Apple

Over de game:
Welkom, dokter! Alles staat klaar voor u om te beginnen met het kweken van bacteriën en het overnemen van het universum!

We beginnen met de overname van de kleinste planeten en gaan zo naar steeds moeilijkere planeten, degenen met een grotere bevolking en sterkere weerstand tegen infecties. We zullen miljarden, triljoenen, biljard en zelfs meer bacteriën nodig hebben om deze planeten aan te vallen. Wat betekent dat uw expertise in uitbreiding en verbetering van onze bacteriekolonies van onschatbare waarden zal zijn!

Bouw kolonies, Koop upgrades en start hetgenereren van bacteriën op uw eigen planeet totdat je genoeg om planeten te vernietigen! Ontdek gaanderweg welke bacteriën nieuwe krachtige mutaties blijken te hebben!

Bacteriële Takeover is een mobiele clicker spel waarbij je een kwade genie bent die het nodig vind om biologische wapens te gebruiken om het hele universum te vernietigen!

Download

Voor iphone en Ipad click hier
Voor Android klik hier

2017-07-31 10_15_14-Bacterial Takeover - Android-apps op Google Play
Tips en Tricks

Er zijn nog geen tips en tricks beschikbaar voor dit spel! Loop je ergens tegen aan of heb je tips die je wilt delen dan hoor ik het graag!

Help ik zit vast!

Zit je ergens vast en kom je niet meer verder? Zit er een bug in het spel?