Bubble Witch 3 Saga Tips en Oplossingen

Bubble Witch 3 Saga Tips en Oplossingen

Wat is het spel?
Een gloednieuw spel in de populaire Bubble Witch-reeks. Stella de heks is terug en ze heeft jouw hulp nodig om de gemene Wilbur te verslaan in dit spannende avontuur! Hij ziet er misschien schattig uit, maar hij haalt allerlei toverstreken uit! Reis door het rijk en laat zo veel mogelijk bubbels knappen in dit bubbelschiet- en puzzelspel.

Tips – Ken de basis

Je weet waarschijnlijk al dat je bellen kunt wisselen, maar wist je dat in deze nieuwe versie de  ongebruikte bellen nu een functie hebben!? Wanneer je andere bellen opblaast vult een speciale bel beschermt door Nero de kat zich. Wanneer deze helemaal gevult is kun je hem laten ontploffen en een aantal bellen meenemen!

Een andere toegevoegde bonus is dat de bellen die je niet gebruikt opgezogen kunnen worden met een speciale bel. Dit gebruikt wel een beurt maar kan veel verschil maken later op in het level.

Een beetje voor de hand liggend maar maak goed gebruik van de lijn die je ziet voor je de bellen afvuurt. Onthou dat je verschillende bellen kunt laten ketsen om betere schoten te krijgen.

Een tip waar ik veel aan heb gehad is dat je rustig moet nadenken voordat je een move maakt. Bubble Witch 3 Saga is strategischer dan ooit te voren en je moet je pad goed van te voren uit plannen. Er zit geen timer op de levels dus je kunt er zo lang over doen als je wilt

Wanneer je probeert om alle bellen op te blazen, probeer je te focussen op de zwakke schakel. Zodat je ineens een hele stoet bellen meeneemt.

Tips met de nieuwe versie:

Geest levels zijn nu zeer bevredigend. Je moet er wel goed over nadenken voordat je era an begint. Het is de bedoeling dat je een pad maakt tussen een dolhof van bellen. De geest zal altijd automatisch naar de hoogst mogelijke vrije plaats gaan, houd daar dus rekening mee. Het maakt niet uit als het hele level vrijspeelt. Zolang de geest maar tot boven komt.

Een ander level heeft uilen die je met elkaar moet verbinden. Als je ze bellen wegspeeld dan vliegen de uilen gewoon naar andere bellen en moet je weer opnieuw beginnen. Focus op het matchen van de uilen om verspilling van beurten tegen te gaan.

Zie je feeën vast zitten in bellen? Blaas ze op om een kettingreactie te veroorzaken en bellen weg te spelen. Op deze manier kun je bellen die niet helemaal handig staan of grote stukken ineens weg spelen.

Na level 20 krijg je dagelijkse queste en beloningen. Deze geven je star dust die je weer kunt gebruiken  om meer decoratie te kopen voor je huis. Je kan de queste om het uur doen dus je star dust kan op deze manier erg snel groeien. Het wordt trouwens ten zeerste aangeraden om een eigen huis te bouwen in Bubble Witch 3 Saga.

Hacks
Er zullen ongetwijfeld manieren zijn om vals te spelen met Bubble Witch 3 Saga, maar dat is echt ongelofelijk saai. Niet doen dus 🙂

Beschikbaar voor