Clash Royale – Guide & tips voor Arena 3 – 5

Clash Royale – Guide & tips voor Arena 3 – 5

Zit je vast in Arena 3-5 in Clash Royale? Hieronder heb ik een deck samengesteld waarmee je moet kunnen winnen!

20160329064526a0ed9djdlnilm4iu

Vandaag heb ik budget counter deck waarmee je makkelijker door de trophie range van 1200-1700 moet komen in Clash Royale. Dit deck is redelijk budget met maar twee epische kaarten die je nou zo onderhand toch wel zou moeten hebben. Het deck is gebouwd op verdediging, afleiding en aanval.

Aanvallende kaarten: Prince, Goblins
Verdedigings kaarten: Tesla, Musketeer, Barbarians
Flexibele kaarten: Spear Goblins, Baby Dragon, Arrows
Vervangbare kaarten: Prince kan vervangen worden door Hog Rider, Baby Dragon door Skeleton Army

Tijdens de beginfase van het spel is de beste strategie om verdedigend de spelen en een voorsprong op te bouwen in Elixers. Ten eerste is de Tesla toren het belangrijkste in je verdediging. Wanneer je tegenstander sterke kaarten gebruikt zoals rince, P.E.K.K.A. en Giant Skeleton gebruik je de Goblins en Spear Goblins om hun aanval te absorberen. Een andere handige tip is dat er wanneer er alleen een Wizard, Bomber of Spear Goblins voor je toren staan je deze kan negeren. Je kan beter een toren verliezen dan je Elixer voorsprong kwijt raken.

Wanneer je genoeg Elixers gespaard hebt is het tijd om terug te slaan. Prince en andere units die van een afstand aanvallen kunnen gemakkelijk een toren pakken. Op deze manier kun je snel en effectief winnen. Doordat je tegenstander wel moet reageren op jouw units heb je vanaf nu de bovenhand in het gevecht. Je tegenstander blijft zijn Elixers gebruiken en jij blijft sparen om je tegenstander uiteindelijk in een klap van de kaart te vegen!

Guides
Mijn guides voor verschillende levels vind je hier:

Arena 1, 2, 3
Arena 3, 4, 5
Arena 6, 7, 8 – (komt er snel aan)

Mijn 7 tips voor nieuwe spelers vind je hier: KLIK HIER

Help ik zit vast
Heb je vragen over dit spel? Stel ze hieronder bij de reacties! Ik probeer op alle vragen te reageren, maar we kunnen ook elkaar helpen. Discussieer mee!

Downloaden
Voor android kun je de game hier downloaden en voor Apple hier.