De Pokéball BH

Iedere donderdag upload ik een Throw Back Thursday! Op Throw Back Thursday post je iets wat je ooit gedaan of meegemaakt hebt.  

Het Meisje met de Pokéball BH

Al 4 jaar ben ik samen met een groep vrienden te vinden op Lowlands, een van de leukste festival van Nederland. Vanaf het moment dat we besloten hadden dat we zouden gaan, hadden we afgesproken dat we ieder jaar iets raars zouden doen. Zo hebben we het eerste jaar allemaal in dieren onesies rond gelopen. Het jaar erna ons haar allemaal in een andere kleur geverfd (ik had blauw) en vorig jaar had ik mijn Pikachu onesie aan, die ik gekocht had op Ebay. Ieder jaar krijg je wel wat leuke reacties maar vorig jaar spande echt de kroon. Een paar voorbeelden:

” Mag ik alsjeblieft met je op de foto, mijn zoontje van 7 is helemaal fan van Pikachoe” – Een nogal wat aangeschoten moeder.

” Wow! Heb je dat pak speciaal aangetrokken voor Gold Panda?” – Een fan van Gold Panda.  Even voor de duidelijkheid, Gold Panda is een artiest die optrad op Lowlands en nee dat had ik niet.

” PIKACHU! Ik ben zo blij je te zien, ik hou van je, ffe knuffelen” – Mensen die overduidelijk aan de XTC waren

Het leukste kwam toen ik nietsvermoedend stond te kijken bij een optreden er plots 2 tieten vol in mijn nek gegooid werden. Nogal verbaasd draaide ik me om, om te kijken wie er tegen me aan gevallen was. Het was best wel een raar gezicht toen ik een meisje zag staan die haar shirt omhoog hield en riep; IK HEB JE GEVANGEN!

DSC_1086

Het koste, niet gelogen, echt veel moeite om haar ervan te overtuigen dat Pikachu niet van pokéballs houdt. Gelukkig wilde ze wel nog even op de foto!
Follow my blog with Bloglovin