Dobro

Dat je in een leven veel mensen tegen komt, dat is zeker. Sommige blijven hangen en sommige ben je binnen een paar tellen weer vergeten.
Toen ik Kick tegenkwam op Lowlands ’12 wist ik zeker dat hij iemand was waar ik meer over zou horen. Kick wilde niet zoiets simpels als een eigen bedrijfje starten. Nee, hij wilde een levensstijl creëren. In eerste instantie verklaarde ik hem voor gek, hoe moet je in hemelsnaam een levensstijl creëren?

Een paar maanden later had Kick samen met vrienden het merk Dobro gelanceerd.
dobro_logo_150
Over Dobro,

Wij zijn een groep vrienden die simpelweg dingen willen doen. Na veel verschillende ideeën hebben we besloten om ons Dobro te noemen.
Het belangrijkste is dat we naast onze studies bezig blijven met projecten die we leuk vinden. Het unieke van ons is dat we jonge artiesten een podium willen geven om hun creativiteit te promoten.
Naast kleding zijn we ook bezig met kunst en muziek. We geloven dat we door middel van de dingen die we doen een lifestyle kunnen creëren die mensen aanspreekt.

We are Dobro

Nu, eind 2014, is Dobro verantwoordelijk voor zijn eigen kledinglijn, organiseren ze feestjes, houden ze interviews met bekende dj’s en bieden ze jong talent een podium om zich te ontpoppen.

csm_ICEF_20141029_longsleevewhite_03_34a6f240dd

Je kunt ze online vinden op http://www.wearedobro.com/ , offline in Amsterdam en binnenkort de hele wereld.