FIFA 17 Companion – Uitleg, Tips & Tricks

FIFA 17 Companion – Uitleg, Tips & Tricks

De Companion-app biedt volledig beheer van je FUT 17-club terwijl je niet bij je PC of console bent. Je kunt je selectie voorbereiden op de volgende grote wedstrijd, op die last-minute transfer bieden en nieuwe spelers en items in pakketten vinden door deze te kopen met munten en FIFA-punten.

Zodra je in FUT 17 een club hebt aangemaakt op je console of PC, kun je deze app gebruiken, het is dus belangrijk dat je van te voren een FUT account aanmaakt.
De app heeft de volgende functies:

fifa-17-companion-lumia-640

SELECTIE-UITDAGINGEN

Met dit speltype kun je teams samenstellen om zo uitdagingen te halen. Wanneer je een uitdaging gehaald hebt krijg je verschillende beloningen zoals diverse SSU-spelers, pakketten, munten en meer. Ik raad het ten zeerste aan om vaak op de app te kijken om te zien of er nieuwe uitdagingen en beloningen zijn.

TRANSFERMARKT

Mis nooit een belangrijke transfer en blijf op de hoogte van wat er leeft op de markt. Op de transfermarkt kun je items van je club aanbieden en bieden op nieuwe spelers, verbruiksitems en alles wat je nodig hebt om je Ultimate Team samen te stellen!

SELECTIE- EN CLUBMANAGEMENT

Bereid je voor op je volgende grote wedstrijd terwijl je niet thuis bent. Beheer je opstellingen, spelers, managers en verbruiksitems.

unnamed

WINKEL

Breid je club uit met pakketten die je met munten of FIFA-punten kunt kopen. Dankzij de FIFA 17 Companion-app zal je nooit een speciale pakketaanbieding of verrassingsaanbiedingen mislopen.

Zo werkt het:
• Meld je aan bij FIFA 17 op je console of PC
• Ga naar het speltype FIFA Ultimate Team en maak je FUT-club aan
• Creëer een FUT-beveiligingsvraag en -antwoord op je console of PC
• Meld je vanuit de FIFA 17 Companion-app op je compatibele mobiele apparaat aan bij je EA-account

FOUTEN EN PROBLEMEN

FIFA 17 Companion heeft op dit moment erg veel problemen. Zo werkt de app vaak niet goed en kun je jou EA account er niet aan verbinden. EA heeft aangegeven dit hopelijk op te lossen in een komende update. Tot die tijd zullen veel gebruikers last hebben van de bugs. Niet tof van EA.

Je kunt de app hier downloaden voor android en hier voor iphone