Final Fantasy Type-0 Pre Release Party

Op mijn stage hebben we een Final Fantasy evenement georganiseerd en het lijkt me leuk als jij daar ook bij bent 🙂

2725684-image-for-last-final-fantasy-type-0-hd-trailer-released


Speel Final Fantasy Type-0 HD nog vóór release!

Final Fantasy Pre-Release Party
Donderdagavond 19 maart in Parktheater Eindhoven
20 maart komt Final Fantasy Type-0 HD dan eindelijk uit voor PS4 en Xbox One. Het vertelt het verhaal van veertien individuen, die in oorlogstijden als soldaten van Class Zero het lot van het land Orience moeten dragen. Het is een echte Japanse RPG, maar dan met een zware focus op real-time combat en action.
Dit is de eerste keer dat de oorspronkelijke PSP-game de Westerse grenzen oversteekt en dat is natuurlijk reden genoeg voor een feestje! Daarom vindt op 19 maart tussen 18:00 en 22:00 in de Kameleonzaal van het Parktheater te Eindhoven de Final Fantasy Pre-Release Party plaats, georganiseerd door Online PrePaid Services en Square Enix.
Hier kun je Final Fantasy Type-0 HD één dag voor release spelen, terwijl je je bevindt in een ware Final Fantasy setting en sfeer. Dagelijkse updates over het event kan men vinden op de Facebook Event Page.

AD FB Andere


Eten & Drinken
Tijdens het gehele event is er tussen het gamen door gratis eten en drinken te halen, geheel met een eigen Final Fantasy tintje. Zo zijn er speciale ‘Behemoth Burgers’ te krijgen, maar ook non-alcoholische ‘Mana Potions’ staan voor je klaar.

Cosplayers
Daarnaast zullen ook bekende Final Fantasy cosplayers uit de Nederlandse cosplay community aanwezig zijn, zoals Chicks met Controlsticks, Amaiyami en akira inugami. Gasten kunnen met cosplayers uit meerdere Final Fantasy delen op de foto.

Toegang
Het evenement is volledig open, maar als men zeker wilt zijn van toegang kan men zichzelf op onze gastenlijst plaatsen. Tot slot is de Pre-Release party voor 16 jaar en ouder, bezoekers horen hun ID bij zich te hebben.

Datum en tijd:
19 maart, tussen 18:00 en 22:00

Locatie:
Kameleonzaal, Parktheater
Theaterpad 1
5615 EN Eindhoven

Voor meer informatie: http://www.onlineprepaidservices.nl/final-fantasy-pre-release-activiteiten.php