Geld exploit in de witcher 3 uitgelegd

Veel geld in de Witcher 3

Je kent het wel, je ziet het zwaard van je dromen in een shop maar je hebt niet genoeg geld om het te kopen :(. Wees niet getreurd want een Youtuber genaamd rcevelution74 heeft een aantal handige exploits gevonden waarmee je makkelijk geld kan verdienen! Deze geld exploit in de witcher 3 staan hieronder weergegeven op volgorde van level. Hoe verder je in de game komt hoe handiger het is om meer na beneden te scrollen.

Methode 1 – De vleesmolen

1262596427414777192

Vegetariërs moeten even de andere kant opkijken want bij deze exploit gaat het er om dat je zo veel mogelijk koeien dood maakt in een zo kort mogelijke tijd. Wat je moet doen is: je gaat naar de volgende locatie op de wereldkaart in White Orchard

exploit money the witcher 3

Vervolgens ga je daar koeien dood maken tot ze niet meer verschijnen. Vervolgens ga je 2 uur mediteren en poef! De koeien zijn er weer om door jou dood gemaakt te worden! Het gaat er bij deze exploit om dat je het leer van de koeien meeneemt om te verkopen. Je blijft dit toen tot je geen zin meer hebt en verkoopt vervolgens het leer aan de handelsman tegenover de wei.
Hieronder staat alles nog een keer uitgelegd in een video!
Methode 2 – Een andere valuta kopen

In de video hieronder legt dezelfde YouTuber uit hoe en waar je een andere valuta kunt kopen om deze daarna weer te verkopen voor meer. Let wel op, deze exploit zal waarschijnlijk snel gepatched worden dus maak er nog gebruik van nu het kan!

Methode 3 – Show me your wares

Deze methode werkt ongeveer hetzelfde als de andere methodes, je koop dingen bij een handelaar in die automatisch zijn waren aanvult en je verkoopt het uiteindelijke product bij een andere verkoper. In de video hieronder is deze manier om aan oneindig geld te komen volledig uitgelegd.

Er volgen nog meer methodes maar voor vandaag moet ik het hier bij laten. Wanneer er een nieuwe exploit bekend is komt hij hier vanzelf bij te staan! Heb je zelf een Geld exploit in de witcher 3 gevonden? Laat het me weten in de comments.