Kickstarter van de week – OURA Ring

Slaap jij ook altijd te weinig of te onregelmatig?

Je kent het vast wel, toch nog even die laatste aflevering van die ene serie kijken of toch weer net iets te lang je social media checken. Zoiets kan veel invloed hebben op je slaap en zoals we weten is slapen erg belangrijk voor je lichaam.

Nu heeft ŌURA een ring gemaakt die alles bij kan houden, hoeveel je slaapt en belangrijker, hoe je slaapt.

 

Wat doet deze ring nou precies?

75e8856f2773ea3637a5cbcdf2a6fff7_original

Als je jou kwaliteit van je slaap wild verbeteren, is het bijhouden van uw slaap is niet genoeg. Vele andere factoren, zoals je lichamelijke activiteiten, dagelijkse ritmes en levensstijl keuzes hebben invloed op je vermogen om een ​​goede nachtrust te krijgen. Oura helpt je het effect van deze factoren op de kwaliteit van je slaap te begrijpen.
De ring telt de dagelijkse stappen en de totale afgelegde afstand. Zij schat ook het aantal verbrande calorieën per dag. De app levert bruikbare aanbevelingen om de intensiteit, de duur en de timing van uw activiteiten op basis van uw bereidheid om te presteren te passen. Het biedt ook-activiteit met elkaar in verband en geeft suggesties om u te helpen meer rustgevend te slapen ‘s nachts. 

938a54a19a1e9f5c4b14feae46347b16_original

Oura is ontworpen om je te laten zien wanneer je het maximale uit je dag kan halen, zowel mentaal als fysiek. Het geeft een nieuw perspectief over hoe om te gaan met je leven en helpt je om topprestaties te bereiken.
De Readiness Score is ontworpen om je te helpen identificeren welke dagen ideaal zijn om jezelf uit te dagen, en om te zien welke dagen je het beter even rustiger aan kunt doen. De score, die wordt weergegeven als een percentage , wordt gegenereerd met behulp van de data die de sensor oppakt , fysiologische signalen , slaap en activiteit patronen.

b25c682a7241c298a628259346168c0b_original

En zoals al eerder gezegd kun je dankzij een app op je telefoon iedere dag zien hoe en hoelang je slaapt.

Behalve al deze handige dingen ziet de ring er ook nog eens behoorlijk stijlvol uit! Het is een stukje techniek die er voor kan zorgen dat mensen bewuster omgaan met hun tijd en zo het beste uit hun leven proberen te halen! Ook kan deze ring de oplossing zijn voor mensen met slaap problemen. Ik ben enthousiast!

61f271d20962b302a550f2eb6b996550_original

Deze kickstarter campagne duurt nog 22 uur dus als je er deel van wilt uitmaken moet je snel zijn!