LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: PUZZELS OPLOSSEN IN DE ECHTE WERELD

LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: PUZZELS OPLOSSEN IN DE ECHTE WERELD

Officiële site: http://layton.world

 

LEVEL-5 Inc. (Hoofdkantoor: Fukuoka City, Chuo-ku. Algemeen directeur, voorzitter en CEO Akihiro Hino) producenten van de Layton-reeks, waarvan wereldwijd 16 miljoen exemplaren zijn verkocht, werken samen met de makers van de originele ‘Real Escape Game’, Scrap Entertainment Inc. (Hoofdkantoor: Tokio, Shibuya-ku. Algemeen directeur Takao Kato) kondigt een wereldwijde promotiecampagne aan die vandaag, 20 juni 2017, begint met de titel ‘LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: REAL WORLD PUZZLE SOLVING’. De promotiecampagne valt samen met de release van het nieuwste spel in de Layton-reeks, ‘LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle en het miljonairscomplot’ (Ondersteunde apparaten: Nintendo 3DS™/Android™/iOS.)

 

Plotseling verschijnen over de hele wereld 50 puzzels! Werk samen met Layton-fans wereldwijd om deze puzzels op te lossen!

LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: REAL WORLD PUZZLE SOLVING loopt over een periode van 3 maanden, tussen 20 juni (dinsdag) en 21 september (donderdag). Het evenement begint in Japan en gaat verder in negen andere landen. Er verschijnen in totaal 50 puzzels op beroemde locaties in deze 10 landen en online. De openingspuzzel wordt vandaag gepresenteerd door Pikotaro, maker van het viral-nummer ‘PPAP (Pen-Pineapple-Apple-Pen)’!

 

Meedoen is makkelijk! Puzzels oplossen op internet is leuk. Geen registratie nodig!

Doe mee aan het avontuur van REAL WORLD PUZZLE SOLVING door naar de officiële website te gaan.

 

Om mee te doen, zoek je naar ‘layton.world’!

Je hoeft je niet te registreren en niets te downloaden om te proberen puzzels op te lossen!

* Je kunt je antwoorden bewaren, contact maken met mensen wereldwijd en alles uit je puzzeloplossende ervaring halen door optioneel je Google- of Twitter-account te koppelen.

 

Ga wereldwijd op onderzoek uit met detectives in je eigen taal via het real time vertaalsysteem ‘TRANSLAYTON’!

Ontdek hints met mensen uit de hele wereld.

Het TRANSLAYTON-systeem is ontwikkeld om de internationale kloven te overbruggen door mensen in real time met elkaar te laten chatten en puzzelinformatie te delen, ongeacht hun taal.

Via de snelheid en nauwkeurigheid van de AI van Google Translate wordt een groot aantal talen onmiddellijk vertaald naar je eigen taal.

 

Pikotaro’s fascinerende nummer vormt het startsein! Er verschijnen puzzels in Tokio, Londen en andere steden!

Er verschijnt een reusachtig object in Shibuya, gevolgd door andere mysterieuze gebeurtenissen op station Waterloo en andere locaties. Deze puzzels overschrijden grenzen en vinden plaats op verschillende plekken op de wereld.

 

20 juni (dinsdag)

Zoek naar het ‘I have a puzzle…’-nummer op YouTube

URL: https://www.youtube.com/watch?v=tFd2agQF4LU

Pikotaro presenteert de eerste puzzel op YouTube.

Normaal gesproken denk je natuurlijk aan ananaspennen als je hem ziet, maar Pikotaro heeft voor de gelegenheid Layton’s kenmerkende zijden hoed op en zingt de eerste puzzel.

23 juni (vrijdag) – 30 juni (vrijdag)

Zet je tanden in de ‘Chew on this’-puzzel in Shibuya

Een reusachtig personage met een zijden hoed verschijnt ergens in Shibuya! Let op die bolhoed en zorg dat je niet voor Kat onderdoet…

 

11 september (maandag)

‘Een puzzel in rood en blauw’ in München

München is de hoofdstad van de Zuid-Duitse staat Beieren. In het midden van de stad vind je de Marienplatz, omgeven door winkels en restaurants.

Plotseling verschijnt een puzzel voor een café op een van de hoeken van het plein.

 

Release op Nintendo 3DS herfst 2017

Na de Japanse 3DS-release en wereldwijde lancering van mobiele versies op 20 juli, komt LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle en het miljonairscomplot voor de rest van de wereld beschikbaar op de Nintendo 3DS-systeemfamilie herfst 2017. Geniet van Katrielles verhaal op een traditioneel videogamesysteem, net zoals de eerdere titels uit de reeks.

 

Voor meer info over LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle en het miljonairscomplot surf je naar laytonseries.com en volg je ons op Facebook.com/Laytonseries, Twitter @Laytonseries en Instagram @Laytonseries.

 

Info over LEVEL-5 abby

Multimedia-entertainmentbedrijf LEVEL-5 abby Inc. produceert en distribueert spannende content voor game- en animefans wereldwijd, voor zowel kinderen als volwassenen.
De doelstelling van het bedrijf is om de content van verschillende platforms vanuit Japan over te brengen naar fans wereldwijd, op alle platforms en apparaten. LEVEL-5 abby richt zich op het behouden van zijn vooraanstaande positie, waarbij technologie en het vertellen van geweldige verhalen samenkomen. De oorspronkelijke franchise van het bedrijf, YO-KAI WATCH™, is op televisie en in games, speelgoed, strips, muziek en live entertainment verschenen. Het hoofdkantoor van LEVEL-5 abby Inc. bevindt zich in Santa Monica, Californië. Surf voor meer informatie naar onze website: http://www.level5.co.jp/abby/.