Make7! Hexa Puzzle Tips en Tricks!

Make7! Hexa Puzzle Tips en Tricks!

Een van mijn laatste mobiele verslavingen in Make7! Hexa Puzzle van een studio genaamd Honeycomb. Zij zijn bekend van alle andere Hexa puzzel games. Bij Make7! Hexa Puzzle is het de bedoeling om nummers samen te voegen en op die manier de hoogste score te halen. Het hoogst haalbare nummer is 7 en wanneer je er drie van 7 bij elkaar hebt ruimen ze een groot gedeelte van het bord op! Make7! Hexa puzzle is een leuk en verslavend spel, maar soms kan het ook redelijk uitdagend en een echte hersenkraker zijn.

Na veel vallen en opstaan heb ik de volgende tips voor je samengesteld!

Plaats de blokjes met aaneenvolgende nummers naast elkaar!

Dit is een cruciale tip om te voorkomen dat je bord verstopt raakt met random nummers. Bijvoorbeeld wanneer je een 3 krijgt en het volgende nummer is een 4, plaats deze dan in de buurt van de 3 en niet aan de andere kant van het bord. Op deze manier als je de 3 kan veranderen in een 4 pak je meteen de 4 mee die je daar al eerder neergelegd had. Op deze manier kun je combo’s maken en raakt je bord veel sneller leeg!

15387514_10209393709253712_1377796013_o

Let op de eindlocatie!

Wanneer je drie blokjes met elkaar combineerd komt het nieuwe getal te liggen op het laatste nummer wat je toegevoegd hebt in de reeks. Let dus goed op waar je precies je blokjes neer legt.  When you combine the third block to the board, ensure you keep in mind where the blocks will combine. Wherever that block is placed, all the corresponding blocks Ga dus niet als een kip zonder kop alle blokjes neerleggen mar kijk goed hoe je wil dat jouw bord er uit ziet! Dit is heel belangrijk als je 7’s moet gaan combineren, je wilt namelijk niet dat dit je bord is….

15419357_10209393709013706_340246866_o

Houw altijd ruimte voor 2 blokjes!

Je krijgt altijd 1 of 2 blokjes tegelijk, het is beter om jezelf voor te bereiden op het ergstegeval en genoeg ruimte over te laten voor 2 blokjes!

Combineer, combineer, combineer!

Wanneer je de kans hebt om cijfers te combineren maak daar dan gebruik van! Ookal lijkt het handig om een aantal blokjes te bewaren is het beter om je bord zo vrij mogelijk te houden.

Gebruik je Power-ups wanneer je vast zit!

Vergeet niet dat er rechtsonder in je scherm verschillende bonus voorwerpen zijn die je kunt kopen met punten. Gebruik ze wel met zorg want ze zijn erg duur en ze zijn niet eindeloos te gebruiken. Je kan ze weer aanvullen door een advertentie te kijken!

Practice Makes Perfect

Blijven oefenen en voor dat je het weet ben jij een Make7! Hexa Puzzle meester!

Download Make7! hier voor Apple

Download Make7! hier voor Android