(naakt)Model zitten voor een schilder – de schilderijen

Al eerder legde ik uit hoe ik bij mijn aparte bijbaantje als naaktmodel was gekomen. Laatst kreeg ik een berichtje van Coen, mijn schilder, dat een merendeel van de schilderijen af waren. Ook had hij het merendeel van zijn website vernieuwd en leek het me leuk om Coen een shoutout te geven.

Een aantal van de schilderijen die Coen gemaakt heeft, ik vind ze erg mooi geworden en vind het niet zo heel erg dat ik niet super realistisch geschilderd ben hahaha:

ALMA_aire_acrylic_on_canvas_70x70cm

ALMA_cuerpo_3_acrylic_on_canvas_60x120cm

ALMA_fuego_acrylic_on_canvas_70x70cm

 

Over Coen;

schilder van de ziel

Echte schoonheid zit van binnen. Maar wat kun je daarmee als niemand dat ziet? Ik ben Coen van Ham, kunstenaar, ontwerper en inspirator. Ik laat zien hoe mooi de wereld is, hoe mooi mensen zijn. Ik vertaal verhaal naar helder beeld.

‘Schilderen is mijn passie. Universele gevoelens, persoonlijke emoties en fysieke kenmerken van het menselijk lichaam vormen de basis. Die zet ik krachtig, weloverwogen en kleurrijk op doek. Zo breng ik innerlijk en uiterlijk zichtbaar in balans.’

Je kunt zijn werk bekijken op zijn website. Lijkt het je zelf leuk om eens model te zitten? Dan kun je contact op nemen via deze pagina.

Wat vind je van de schilderijen? Laat het me weten in de reacties.