Pokémon Duel uit voor Android en Itunes

Pokémon Duel uit voor Android en Itunes

Pokémon Duel vol actie en spanning wordt geïntroduceerd in de App Store en Google Play
Digitale Pokémon-figuren strijden om de macht in een nieuw spel voor
mobiele apparaten

Londen, Verenigd Koninkrijk-24 januari 2017-The Pokémon Company International heeft vandaag bekendgemaakt dat Pokémon Duel nu kosteloos gedownload kan worden via de App Store en Google Play.

Pokémon Duel is een spannend mobiel strategiespel waarin fans digitale Pokémon-figuren kunnen opstellen en laten vechten. Bedoeling van het spel is om via strategische bewegingen een doel te bereiken in het territorium van de tegenstander. Bijzonderheden van de spelfuncties van Pokémon Duel volgen onderstaand:

Door de strategische opstelling van hun team met zes Pokémon, elk met eigen krachten en een vast aantal stappen die deze kunnen nemen, kunnen spelers diverse routes naar hun doel nemen of verhinderen dat Pokémon van de tegenstander oprukken.
Als twee Pokémon van elkaar bestrijdende teams elkaar tegenkomen, barst er een gevecht los. De spelers laten de data disk van elke Pokémon draaien om te zien welke aanval die Pokémon inzet.
Naast het verplaatsen van Pokémon en vechten kunnen spelers aan het begin van hun beurt een plate gebruiken. Deze plates hebben diverse effecten zoals het uitwisselen van posities van Pokémon in het spel en uitbreiding van de diverse gevechtsmogelijkheden voor die beurt.
De speler die als eerste zijn doel bereikt, heeft het duel gewonnen.

Spelers kunnen op elk moment duelleren met echte tegenstanders als ze op het beginscherm klikken op League Match. Ze worden dan wereldwijd automatisch naar vaardigheid gekoppeld aan andere spelers. Diverse items inclusief Pokémon-figuren kunnen via Time Boosters worden verdiend die na elke League-overwinning worden vrijgegeven. Door League Matches te winnen, wordt ook de rangschikking van de speler verhoogd waardoor deze de mogelijkheid heeft om diverse Pokémon-figuren te verkrijgen naarmate zij in leagues op hogere levels strijden.

Meer plates en boosters kunnen in de Shop in de app worden gekocht. Materialen die verzameld zijn in aangeschafte boosters kunnen worden geruild tegen gewenste Pokémon. Speelgeld, de zogenaamde gems, kan worden gekocht in de Shop of op diverse manieren worden verdiend, bijvoorbeeld door Pokémon Duel dagelijks te spelen en missies te voltooien.

Ga voor meer informatie over Pokémon Duel naar: www.Pokemon.co.uk/Duel