POKÉMON GO VIERT HALLOWEEN MET WERELDWIJD IN-GAME EVENEMENT

    GO.jpg
POKÉMON GO VIERT HALLOWEEN MET
WERELDWIJD IN-GAME EVENEMENT

Meer ontmoetingen met ‘enge’ Pokémon en Candy-bonussen voor Trainers in het allereerste in-game evenement voor het populaire mobiele spel


Tijdens deze Halloween kunnen de spelers van het populaire mobiele Pokémon GO-game een aantal nieuwe ‘verrassingen’ verwachten van Niantic, Inc. en The Pokémon Company International. Vanaf woensdag 26 oktober tot en met dinsdag 1 november kunnen Pokémon GO-trainers proberen om een paar van de griezeligste Pokémon te vangen die er in het spel voorkomen. Over de hele wereld is er een grotere kans om de volgende Pokémon tegen te komen: Drowzee, Gastly, Gengar, Golbat,Haunter, Hypno en Zubat. Maar Halloween is natuurlijk geen Halloween zonder snoepgoed. De Trainers kunnen daarom ook meer Pokémon Candy verdienen tijdens dit evenement op hun verkenningstochten in hun omgeving, op zoek naar Pokémon.

“Het was een ongelofelijk gezicht om al die mensen de hele zomer door hun buurten te zien speuren om wilde Pokémon te vangen”, vertelt Tatsuo Nomura, Senior Product Manager bij Niantic, Inc. “We willen daarom Trainers graag op onze eigen speciale manier verrassen door ze de kans te geven om meer Pokémon te vangen en extra Candy te verdienen tijdens deze Halloween.”

Met elke Pokémon die ze in deze periode vangen, verdienen trainers zes Candies, twee keer zoveel als normaal. Ook de Professor geeft Trainers twee Candies in plaats van één voor elke Pokémon die ze aan hem overdragen. En de Buddy Pokémon van de Trainers leveren vier Candies op in plaats van de gebruikelijke een Candy. Met Pokémon Candy kunnen Trainers hun Pokémon evolueren of sterker maken. De spelers gaan er daarom op uit om alle Pokémon te vangen die ze te pakken krijgen om hun portie Candy aan te vullen tijdens dit speciale evenement.

“Het feest van het 20-jarige jubileum van Pokémon gaat deze Halloween gewoon verder met dit allereerste in-game Pokémon GO-evenement,” vertelt J.C. Smith, senior director consumer marketing van The Pokémon Company International. “In de aanloop naar dit jubileumjaar hebben we al heel wat kostuums met een Pokémon-thema gezien en nu kunnen Trainers ook Pokémon GO spelen op hun Halloween-tocht om Candy te krijgen en een paar van de griezeligste Pokémon aan hun Pokédex toe te voegen.”

Ga voor nog meer bijzonderheden over het Pokémon GO in-game Halloween-evenement naar het officiële Niantic blog op PokemonGOlive.com.