Pokemon snoepjes die je moet bewaren voor Gen 2!

Pokemon snoepjes die je moet bewaren voor Gen 2!

Pokemon Go is al een tijdje uit en deze maand is eindelijk aangekondigd dat de 2de generatie binnenkort uitkomt! Trainers kunnen dan eindelijk nieuwe Pokemon gaan vangen en trainen! Er zijn een aantal Pokemon die je door kan evolueren, dus als je een voorsprong wilt hebben op je mede-trainers kun je beter alvast deze Pokemon snoepjes verzamelen!

10. Crobat

Crobat

Golbat zal eindelijk relevant worden wanneer je deze kunt evolueren naar Crobat! Mijn gok is dat deze 100 snoepjes zal kosten.

9. Bellossom

Bellossom

 

Oddish > Gloom > Bellossom. Inplaats van Vileplume is het dus ook mogelijk om te kiezen om je Gloom te evolven in Bellossom! Normaal heb je daar een sunstone voor nodig, misschien dat wanneer je een Gloom overdag evolueert dat deze een Bellosom wordt. Bellossom gaat denk ik ook 100 snoepjes kosten.

8. Politoed

politoed

Politoed is de derde en laatste evolutie van Poliwag. In de Pokemon spellen kon je Politoed alleen krijgen wanneer je hem ruilde met een andere speler terwijl Politoed een kingsrock vasthield. Met Pokemon Go zal Politoed misschien 150 snoepjes kosten.

7. Slowking

slowking

Slowking gaat, kijkend naar de huidige sterkste Pokemon, een hele sterke Pokemon worden die je zeker moet hebben als je voor gyms wilt gaan. De evolutie naar Slowking zal waarschijnlijk 100 snoepjes kosten.

6. Steelix

steelix

Onix is in generatie 1 een beetje een nietszeggende Pokemon, maar in generatie 2 hebben we er misschien heel veel aan. Met de game moest je Onix een steelcoat geven en daar mee trainen om hem te evolueren. Ik denk dat Onix 50 snoepjes nodig heeft om te evolueren.

5. Blissey

blissey

Blissey kun je krijgen door een Chansey te evolueren, persoonlijk ben ik nog nooit een Chansey tegen gekomen en vraag ik me oprecht af hoe moeilijk het is om deze te krijgen. Dat Blissey een sterke Pokemon voor in gyms gaat zijn lijkt me duidelijk. Het kost waarschijnlijk 50 snoepjes om Chansey te evolueren.

4. Kingdra

kingdra

Horsea > Seadrea > Kingdra, een leuke Pokemon om je Pokedex mee aan te vullen. Kingdra zal waarschijnlijk 100 snoepjes gaan kosten.

3. Scizor

scizor

Scizor vind ik persoonlijk een van de vetste Pokemon die er zijn. Het is de tweede en laatste evolutie van Scyther en zal een sterke aanvaller zijn om Gyms mee neer te maaien! Het zal waarschlijk 50 snoepjes kosten om Scizor te evolueren.

2. Espeon en Umbreon

espeon umbreon

 

De nieuwe Eevee evoluties die er aan zitten te komen zijn Espeon en Umbreon, een psychic en dark pokemon. Net als de vorige Eevee’s kun je deze evolueren door de naam te veranderen. Er gaan geruchten dat wanneer je de Pokemon Day en Night noemt ze evolueren in Espeon en Umbreon.

1. Porygon2

porygon2

En last but not least hebben we nog Porygon2, wanneer je het voor elkaar krijgt om 50 Porygon snoepjes te verzamelen wordt het waarschijnlijk mogelijk om Porygon te laten evolueren.

Nu heb ik ook nog een lijst met baby Pokemon voor je!

  • Pichu  Pikachu
  • Cleffa – Clefairy
  • Igglybuff – Jigglypuff
  • Tyrogue – Hitmonlee / Hitmonchan / Hitmontop
  • Smoochum – Jynx
  • Elekid – Electrobuzz
  • Magby – Magmar