Stranger Things de Mobiele Game

Stranger Things de Mobiele Game

Net voor het Stranger Things Season 2 uitkomt op 27 oktober op Netflix heeft Netflix Stranger Things: The Game uitgebracht! Het is een game ontworpen in een retro stijl, die erg doet denken aan de oude Zelda games.

Als je seizoen 1 van de serie nog niet gezien hebt dan raad ik zeker aan om deze eens te gaan kijken. De makers hebben zich laten inspireren door o.a. Silent Hill, Dark Souls, en andere duistere games. De game zelf zal niet hetzelfde niveau hebben als games uit die tijd, games die er om bekend staan extreem moeilijk en overgeeflijk te zijn. Wel houden ze vast aan de oude retro look door de SNES-stijl graphics.

De karakters uit de game hebben allemaal andere krachten, krachten die je snel genoeg zal herkennen uit de serie! Dus waar wacht je op!? Ga aan de slag en verken Hawkins en de Upside Down wereld!

De game komt vandaag uit op IOS (<- klink de link) en de Google Play Store (<- klink de link) en is volledig gratis te downloaden zonder extra aankopen. Wil je weten hoe de game er uit ziet? Check dan de trailer hier onder.