Super Mario Run !

super_mario_run

Update:

Super Mario Run ! komt in maart uit voor Android!

Super Mario Run !

Super Mario Run is een nieuwe game van Nintendo die je met een hand kunt spelen! In deze mobiele game voor Android en Apple rent Mario automatisch door verschillende levels heen. Het is jouw taak om hem te laten springen om zo vijanden en hindernissen te ontwijken!

Bekijk de promotie video van Nintendo hieronder:

Hoe Mario reageert hangt af van de timing waarmee je het scherm aanraakt. Het is dus zeer belangrijk dat je goed je best doet om met vlotte moves, munten te verzamelen en het eindpunt te bereiken!

3 verschillende spelstanden

Wereldreis: Red prinses Peach uit de klauwen van Bowser! Je reis voert je langs vlakten, grotten, spookhuizen, luchtschepen, kastelen en nog veel meer! Je kunt 6 werelden ontdekken met in totaal 24 levels
ToadRace: Een competitieve spelstand met iedere keer een andere tegenstander. Je verslaat je tegenstander door meer muntjes te verzamelen.
Mijn Koninkrijk: Bij mijn koninkrijk zet je, je eigen unieke koninkrijk vol met gebouwen en voorwerpen die je krijgt dankzij de toads die je in toad races hebt verzameld.

Cheats en hacks

Er zullen ongetwijfeld manieren zijn om vals te spelen met PewDiePie’s Tuber Simulator, maar dat is echt ongelofelijk saai. Niet doen dus

Help ik zit vast
Heb je vragen over dit spel? Stel ze hieronder bij de reacties! Ik probeer op alle vragen te reageren, maar we kunnen ook elkaar helpen. Discussieer mee!

Super Mario komt in maart uit voor Android apparaten, het is wel al te spelen op Apple apparaten zoals de Iphone.