Top 5 gratis spelletjes voor op je mobiel & tablet

In deze post ga ik vertellen wat mijn Top 5 gratis spelletjes voor op je mobiel & tablet zijn. Alle spelletjes, behalve Slither.io, zijn in het Nederlands. Nou wordt er in Slither.io gelukkig niet veel gesproken šŸ˜‰

1. Slither.io

6_slitherio

Slither.io is een super verslavend spel van dezelfde makers als Agar.io. Het doel is om zo veel mogelijk andere slangen te ontwijken en zelf de grootste slang te worden. Je kunt groter worden door andere slangen te jou aan te laten komen of door gekleurde spikkels op te eten. Maar kijk uit! Zodra je een andere slang aanraakt is het Game Over. In tegenstelling tot Agar.io, heb je een kans om terug te vechten, zelfs als je klein bent! Als je een wendbare navigator bent, kun je gemakkelijk uitwijken voor een veel grotere slang om ze zo te verslaan.

Het grootste slang van de dag krijgt een overwinningsbericht dat de hele wereld te zien zal krijgen!

Je kunt het spel hier downloaden voor android en hier voor apple

2. Clash Royale

clashroyale

Wat is Clash Royale?
De makers van het bekende Clash of Clans hebben een realtime multiplayerspel ontworpen met verschillende Clash-personages! Het is een kaart/towerdefence game waarbij je verschillende kaarten speelt om zo de torens van de tegenstander te verslaan. Je kunt verschillende kaarten verzamelen en vervolgens upgraden. Er zijn onder andere: prinsen, ridders, babydraken en meer. Wanneer je een van jeĀ tegenstanders weet te verslaan verzamel je trofeeĆ«n, kronen en roem. Ook is het mogelijk om een clan op te richten, om kaarten te delen en je eigen gevechtscommunity op te bouwen.

Guides
Mijn guides voor verschillende levels vind je hier:

Arena 1, 2, 3
Arena 3, 4, 5
Arena Ā 6, 7 – (komt er snel aan)

Mijn 7 tips voor nieuwe spelers vind je hier: KLIK HIER

Voor android kun je de game hier downloaden en voor Apple hier.

3. Disney Crossy Road

disney-crossy-road-secret-mystery-characters-unlock-where-find-tips-cheats-hack

Disney Crossy Road is heel simpel uit te leggen. Het is net als het bekendere Crossy Road, maar dan met Disney figuren want waarom zou alleen de kip lol hebben?

Hipster Whale, de makers van het originele Crossy Roadā„¢ met meer dan 120.000.000 downloads, en Disney presenteren Disney Crossy Road, een gloednieuwe variant op het eindeloze avontuur in 8-bit waarbij je zonder geplet te worden de weg moet oversteken!

Tik en swipe je een weg naar een recordaantal sprongen met meer dan 100 Disney- en Pixar-spelfiguren. Ontwijk onderweg krankzinnige en onverwachte hindernissen in de 8-bit-werelden van Toy Story, Zootropolis, De Leeuwenkoning, The Haunted Mansion, Rapunzel, Wreck-It Ralph en nog veel meer.

 

Je kunt het spel hier downloaden voor android en hier voor apple

4. Candy Crush Saga
unnamed

Oud maar goud! Candy Crush Saga is iets wat mij nooit gaat vervelen. Ik vind het een van de leukste spelletjes die er zijn. Vandaar dat het in mijnĀ Top 5 gratis spelletjes voor op je mobiel & tablet post terecht is gekomen. Ā Je vraagt je uiteraard af wat er nieuw is aan dit spel vergeleken met de oude Candy Crush. Nou zijn er om te beginnen een groot aantal aspecten hetzelfde gebleven. Er zijn veel grafische eigenschappen geĆ¼pgraded. De snoepjes zijn lekkerder geworden! Maar er is met name gewerkt aan de nieuwe boosters waar je eigenlijk ook veel zin in krijgt als je het ziet!

Je vergezelt Kimmy op haar zoektocht naar haar zusje Tiffi in dit nieuwe spel met nieuwe snoepjes, nieuwe speltypen en nieuwe uitdagingen waarbij je puzzelvaardigheden tot het uiterste worden getest.

Mijn post over wat welk snoepje precies doet vind je hier

Voor android kun je de game hier downloaden en voor Apple hier.

5. Sky Charms

unnamed

Geniet van een spannende reis door prachtige gebieden! Download Sky Charms nu, het is verrukkelijk goed!

Herstel de schoonheid en harmonie in de wereld van de magische wezens. Combineer kleine feetjes met elkaar om eilanden in de lucht te laten zweven en ruimte te maken voor magisch water. Maar kijk uit! Je zult veel obstakels moeten overwinnen!

Sky Charms is te vergelijken met Candy Crush. je maakt verbindingen tussen verschillende kleuren om zo levels te halen! Het is heerlijk om te spelen en lekker makkelijk.

Je kunt de game hier vinden op Android en hier voor Apple