Candy Crush Soda Saga Tips en Oplossingen

unnamed (1)

 

Eindelijk is het zover, de nieuwe Candy Crush soda saga is uit! Na lang wachten hebben de makers King dus toch een vervolg uitgebracht. Er zijn veel nieuwe levels bijgekomen in deze net wat andere variant van Candy Crush. Je vraagt je uiteraard af wat er nieuw is aan dit spel vergeleken met de oude Candy Crush. Nou zijn er om te beginnen een groot aantal aspecten hetzelfde gebleven. Er zijn veel grafische eigenschappen geüpgraded. De snoepjes zijn lekkerder geworden! Maar er is met name gewerkt aan de nieuwe boosters waar je eigenlijk ook veel zin in krijgt als je het ziet!

Je vergezelt Kimmy op haar zoektocht naar haar zusje Tiffi in dit nieuwe spel met nieuwe snoepjes, nieuwe speltypen en nieuwe uitdagingen waarbij je puzzelvaardigheden tot het uiterste worden getest.

candy-crush-soda-saga-add-me22

 

Nou zijn er een aantal nieuwe speciale snoepjes bijgekomen, dit is wat ze doen:
Speciale snoepjes

 • candy-crush-soda-fishVisjes
  de visjes zijn een gloednieuwe toevoeging aan de speciale snoepjes. Ze ontstaanwanneer je een vierkant maakt van vier dezelfde snoepjes

 

 

make-a-fish-match-with-arrow

make-a-fish-match-2                            striped-fish

 

 • candy-crush-soda-coloring-candy Inkleur snoepje of kleurbom
  inkleur  of een kleurbom maak je wanneer je 6 snoepjes met elkaar combineert. Dit is een van de beste speciale snoepjes van het spel

 

 

candy-crush-soda-coloring-candy-match-set-up-with-arrows
candy-crush-soda-coloring-candy-match
 Speciale Snoepjes Combineren

 • Twee gestreepte snoepjes met elkaar combineren
  Als je twee gestreepte snoepjes met elkaar combineert, dan verdwijnt er één hele rij verticaal en horizontaal afhankelijk van welke kant de streepjes op het snoepje staan.
 • Twee ingepakte snoepjes met elkaar combineren
  Als je twee ingepakte snoepjes met elkaar combineert, zal er een grote ontploffing plaatsvinden, tot twee keer toe.
 • Twee kleurenbommen
  Als je het voor elkaar krijgt om twee kleurenbommen met elkaar te combineren, zullen alle snoepjes in het veld verdwijnen!
 • Een gestreept snoepje met een ingepakt snoepje combineren
  Als je een gestreept snoepje combineert met een ingepakt snoepje, zullen er 3 rijen verticaal en 3 rijen horizontaal weggespeeld worden.
 • Een gestreept snoepje met een kleurenbom combineren
  Als je bijvoorbeeld een rood gestreept snoepje met een kleurenbom combineert, zullen alle rode snoepjes veranderen in een streepjessnoepje en deze zullen ontploffen (zoals een normaal streepjessnoepje ontploft).
 • Een ingepakt snoepje combineren met een kleurenbom
  En als laatste, als je een kleurenbom met bijvoorbeeld een rood ingepakt snoepje combineert dan zullen alle rode snoepjes in het veld weggespeeld worden. Hierna ontploft de kleurenbom nog een keer en zal er nog een andere kleur weggespeeld worden uit het veld.
 • Gestreept snoepje met inkleur snoepje
  Dit is een super goede combo. Het werkt hetzelfde als het kleurbom snoepje combineren met een gestreept snoepje. Alle snoepjes van die kleur veranderen in gestreepte snoepjes en blazen bijna heel het level op
 • candy-crush-soda-wrapped-candies-screenshot

 

 • Ingepakt snoepje met inkleur snoepje
  Dit is een super goede combo. Het werkt hetzelfde als het kleurbom snoepje combineren met een ingepakt snoepje. Alle snoepjes van die kleur veranderen in ingepakte snoepjes en blazen bijna heel het level op
 • Visje met inkleur snoepje
  Deze combinatie werkt ook hetzelfde als een visje met een kleurbom combineren. Alle snoepjes van die kleur veranderen in visjes en blazen alle obstructies in dit level op.
 • Kleurbom met inkleur snoepje
  Dit is de een a beste combinatie die er te maken is in candy crush soda. Wanneer je deze twee snoepjes met elkaar combineert ontstaat er een gigantische golf die elk vakje in het level opblaast.
 • Inkleur snoepje met inkleur snoepje
  Dit is de beste combinatie die je kunt maken in candy crush soda. Wanneer je deze twee snoepjes met elkaar combineert zie je een animatie waarin Kimmy het spel binnenvliegt en alle snoepjes dezelfde kleur geeft. Deze vormen dan weer nieuwe speciale snoepjes. De kans dat dit gebeurt is erg klein maar als het gebeurt zal je zeker niet teleurgesteld zijn.
 • Visje met gestreept snoepje
  Het visje neemt het gestreepte snoepje in zich op en zwemt naar een obstakel. Wanneer hij deze aanraakt neemt hij een verticale of horizontale rij mee.
 • Visje met ingepakt snoepje
  Hier gebeurt hetzelfde als met een gestreept snoepje, alleen is het nu een bom.
 • Visje met visje
  Wanneer je een visje met een visje combineert krijg je drie visjes die ieder een obstakel uit de weg ruimen.
 • Visje met kleurbom
  Ook dit is weer een goede combo. Ieder snoepje van die kleur veranderd in een visje en zwemt weg om een obstakel uit de weg te ruimen.
Candy crush saga snoepjes

Candy crush saga snoepjes

candy-crush-soda-bubble-levels-screenshot

candy-crush-soda-bubble-levels-screenshot

Verschillende levels

Red de beer<
In dit level combineer je verschillende soda pop flesjes met elkaar waardoor je het soda niveau laat stijgen. Op deze manier stijgt de beer omhoog, zodra deze boven de snoepketting komt heb je het level gehaald.

 

Red de beren
Onder een laag gelatine zitten verschillende gummybears verstopt. Bevrijd ze door de gelatine weg te spelen.

Candy Crush Soda werk niet of heb je problemen? Misschien is dit de oplossing

Het kan zijn dat het spel opeens niet meer functioneert op je computer, je tablet of smartphone. Of dat je vaak de melding krijgt dat het spel is gestopt. Je kunt dan het volgende proberen:

Candy Crush Saga werkt niet op Smartphone/tablet:
– Candy Crush Saga verwijderen van je smartphone/tablet en opnieuw installeren
– Je smartphone/tablet opnieuw opstarten
– Je smartphone/tablet opschonen (bestanden/apps verwijderen die je niet meer gebruikt)
– RAM geheugen wissen
– Wachten tot er een nieuwe update uitkomt voor het spel

Candy Crush Saga werkt niet op computer/Facebook:
– Computer opnieuw opstarten
– Browser opnieuw opstarten
– Andere browser gebruiken
– Wachten tot er een nieuwe update uitkomt voor het spel

Mocht het spel hierna nog niet werken, kun je het beste een mailtje sturen naar King.
Candy crush saga error
Cheats & Hacks?
Er zullen ongetwijfeld manieren zijn om vals te spelen met Candy Crush Soda, maar dat is echt ongelofelijk saai. Niet doen dus 🙂

Moeilijke levels:

Level 23, level 30, level 33, level 50, level 56, level 65, level 66, level 67, level 68, level 70, level 76, level 77, level 79, level 80, level 86, level 88, level 89, level 85, level 91, level 95, level 97, level 102, level 113, level 123, level 137, level 165, level 181, level 197,
heb je moeite met een van deze levels? Kijk dan eens hier http://candycrushsodasagatips.com/candy-crush-soda-saga-levels/ dit is een blog met verschillende video’s waarin ze uitleggen hoe je een bepaald level kunt halen.

Help ik zit vast
Heb je vragen over dit spel? Stel ze hieronder bij de reacties! Ik probeer op alle vragen te reageren, maar we kunnen ook elkaar helpen. Discussieer mee!

Downloaden
Voor android kun je de game hier downloaden en voor Apple hier.