Clash Royale – Tips, Uitleg, Tricks en Guides Arena

Clash Royale – Tips, Uitleg, Tricks en Guides

Wat is Clash Royale?
De makers van het bekende Clash of Clans hebben een realtime multiplayerspel ontworpen met verschillende Clash-personages! Het is een kaart/towerdefence game waarbij je verschillende kaarten speelt om zo de torens van de tegenstander te verslaan. Je kunt verschillende kaarten verzamelen en vervolgens upgraden. Er zijn onder andere: prinsen, ridders, babydraken en meer. Wanneer je een van je tegenstanders weet te verslaan verzamel je trofeeën, kronen en roem. Ook is het mogelijk om een clan op te richten, om kaarten te delen en je eigen gevechtscommunity op te bouwen.

Guides
Mijn guides voor verschillende levels vind je hier:

Arena 1, 2, 3
Arena 3, 4, 5
Arena  6, 7 – (komt er snel aan)

Mijn 7 tips voor nieuwe spelers vind je hier: KLIK HIER

 

Toernooien
Behalve normale matches kun je ook verschillende toernooien spelen! Deze worden vaak live uitgezonden en zijn de laatste tijd echt hard aan het groeien!
Je kunt de toernooi regels hier terug lezen: KLIK HIER

Clans
Het is binnen het spel mogelijk om een clan te vormen. Ik raad aan dat je zo snel mogelijk (vanaf level 3) een clain joint! Ten eerste omdat samen spelen leuker is en ten tweede omdat je er sneller mee kan groeien! Wie wil dat nou niet! Zorg dus dat je zo snel mogelijk in een actieve clan zit.

Moet je betalen voor Clash Royale?
Nee! Clash Royale is helemaal gratis. Alle inhoud is beschikbaar voor alle spelers. Je kunt optioneel valuta in het spel of edelstenen kopen om bepaalde acties in het spel sneller te laten verlopen. Het is dus mogelijk om in de game aankopen te doen.

CR_Appstore_Expand_960x640_NL

Cheats & Hacks?
Er zullen ongetwijfeld manieren zijn om vals te spelen met Clash Royale, maar dat is echt ongelofelijk saai. Niet doen dus 🙂

CR_Appstore_Duel_960x640_NL

Help ik zit vast
Heb je vragen over dit spel? Stel ze hieronder bij de reacties! Ik probeer op alle vragen te reageren, maar we kunnen ook elkaar helpen. Discussieer mee!

Downloaden
Voor android kun je de game hier downloaden en voor Apple hier.