De Reality – Grootste lanparty van de Benelux

De Reality – Grootste lanparty van de Benelux!

Afgelopen weekend werd ik uitgenodigd om foto’s en video’s te maken van het esports team waar ik onderdeel van ben, AT Gaming. Bij de Reality, de grootste lanparty van de Benelux, was het ook dit jaar weer een groot feest! Er waren verschillende competities en de sfeer zat er gedurende het hele weekend goed in!

Het team waar ik bij zit, AT Gaming, deed het ook dit jaar weer erg goed! De resultaten waren als volgt:

Final standings:

Counter-Strike: Global Offensive.
1st place: AT Gaming Black
3rd place: AT Gaming Red

Starcraft 2:
1st place: Richard “FeaR” Au
2nd place: Vincent “Optimus” Klerks
5/6th place: Wouter “AT Gannicus” Broddin
7/8th place: Arne “Arnovic” van Dongen
7/8th place: Luca “aGaham” Lin

FIFA 15:
1st place: Steffan “Pwnage” Tabara

Behalve dat hebben twee van de community members elkaar ten huwelijk gevraagd! Helaas heb ik dat niet meegekregen omdat ik zelf de 28ste huwelijksdag van mijn ouders aan het vieren was. Soms zou ik willen dat er wat meer uurtjes in een dag zaten 😉

De foto’s van het event:

 

goed38

goed 5

goed 8 (2)

goed1 (2)

goed2 (2)

goed11

goed12 (2)

goed14

goed19

goed20

goed37 (2)

goed22 (2)

goed25 (2)

goed23 (2)