Deze Goodies krijgen vrouwelijke fans van Wonder Woman in België

Deze Goodies krijgen vrouwelijke fans van Wonder Woman in België

Een ijzersterke vrouw zorgt ook voor ijzersterke goodies zou je denken. Dit was helaas niet het geval bij de Kinepolis in Leuven, België. Daar keken heel wat vrouwen raar op toen ze zagen wat er in “goodie bag” zat die ze kregen tijdens de maandelijkse Ladiesnight.

1756474390
Wat zat er namelijk in? Een trekker om je ramen mee schoon te maken, een sponsje en afslank pillen!?! Hoe haal je het als bioscoop in je hoofd om dit aan de bezoekers van de Ladiesnight mee te geven? De bioscoop kwam zelf met de volgende verklaring:

De goodiebags worden gevuld met producten die we aangeboden krijgen van onze sponsors. Het is willekeurig. Dan kan het al eens voorkomen dat er een schuurspons tussen zit. Dit werd zeker niet met opzet gedaan, we kiezen de producten niet zelf. En het was al zeker niet de bedoeling om vrouwonvriendelijk over te komen.

Dat de bioscoop een grote flater heeft gemaakt is duidelijk. Laten we hopen dat ze hier iets van leren en in het vervolg eerst controleren wat ze meegeven aan hun bezoekers.

Bron