Escape Room Amsterdam – Down the Rabbit Hole

Escape Room Amsterdam – Down the Rabbit Hole

Samen met Gamersnet was ik uitgenodigd om deel te nemen aan een escape room om daarna het spel Sherlock Holmes the devils daughter te testen. Vorig jaar had ik mijn eerste escape room gedaan, ondanks dat ik die niet uitgespeeld had, beviel het prima!

 

At the Sherlock Holmes event with @gamersnetnl Just did an escape room 😀

A photo posted by Marcel Coppersan (@marcellow1) on


Deze escape room bevond zich bij Escape World. Escape World is een spannend escape-the-room avontuur voor groepen van 2 tot 45 personen. Jij en je team zullen op een vol met actie, 60 minuten durende tocht door een geschiedenis-, toekomst-, of fantasiewereld worden gestuurd. Hierbij is het aan jullie de taak om een moordzaak op te lossen, het vernietigen van een virus of het vinden van een mysterieus puzzelstuk. Je zal hierin veel plezier beleven, hoewel de uitdaging altijd op de loer ligt.

En Plezier hadden we zeker! bij Escape World kun je kiezen uit 6 verschillende kamers waarvan er eentje Down the Rabbit Hole was.

Waarschijnlijk het beste ontwerp van een Room Escape die je ooit hebt gezien! Neem een surrealistische reis naar deze levendige fantasie geïnspireerd door de roman van Lewis Carroll, Alice in Wonderland. Compleet met konijnen, paddestoelen en een geheime deur die je naar een nieuwe wereld brengt.

Sta in de schoenen van Alice en gebruik je geestelijke vermogens om ingenieuze puzzels op te lossen. Een avontuur om nooit te vergeten!

Peter heeft het hele avontuur gevlogt. De video kun je hieronder terug vinden. Eerst komt Daniël met een stukje en daarna nemen Peter en ik het over!