Fortnite Creepypasta – De fluisteraar

Fortnite Creepypasta – De fluisteraar

Online kom je vaak de meest uiteenlopende persoonlijkheden tegen, soms klikt het en word je al snel vrienden en soms wil je zo snel mogelijk iemand blokkeren. Maar wat als diegene dat niet accepteert? Deze creepypasta gaat over een jongen die er genoeg van heeft om steeds alleen Fortnite te spelen.

Het was een koude regenachtige dag, zo eentje die we best wel vaak hier hebben in Nederland. De 14 jarige Guido was alleen thuis, zijn ouders waren vandaag weg om te zorgen voor een tante met gezondheidsproblemen. Hij verveelde zich en vroeg daarom aan zijn buurjongen Mark, die een goede vriend van Guido was, of hij langs wilde komen om heel de avond samen Fortnite te spelen. Mark zei dat hij liever thuis bleef om wat TV te kijken. Waardoor Guido helemaal alleen was. Hij had van zichzelf al niet veel vrienden en de rest speelde geen van alle Fortnite… Guido had geen zin om alleen te spelen dus ging hij op zoek naar medespelers op de Playstation community pagina. Een plek waar je andere mensen kunt vinden zoals Guido, mensen op zoek naar andere om samen mee te spelen. De meeste posts zijde dat je minimaal 100 wins nodig had om mee te kunnen doen, extreem goed moet zijn met een sniper of super bouw skills hebben. Guido had geen van deze dingen… Hij was redelijk in Fortnite maar had het nog nooit voor elkaar gekregen om een game te winnen. Hij wilde het net opgeven tot hij een nieuwe post op het forum zag. Geplaatst door een gebruiker genaamd Battleboss524. Er stond het volgende;

Ik ben de beste Fortnight speler aller tijden! Ik kan je carrien, Microfoon is een vereiste. Guido vroeg zich meteen af hoe het kan dat deze gast überhaupt goed kan zijn in Fortnite als hij de naam van het spel niet eens goed kan schrijven… Guido klikte op het profiel van Battleboss524 maar werd er niet veel wijzer van. Geen Fornite trofeeen. Geen games gespeeld. Niets. Hij dacht dat het waarschijnlijk een tweede account was, specifiek gemaakt om Fortnite op te spelen. Hij stuurde een berichtje naar Battleboss waarin hij zei dat hij wel een paar games mee wilde doen. Battleboss reageerde binnen twee minuten, hij zei dat het het prima was en dat hij een voice chat moest aanmaken. Guido deed wat hem gevraagd werd en maakte de party aan. Battleboss stelde zichzelf voor als 31 jarige Jasper die verrassend genoeg erg dichtbij Guido bleek te wonen. Guido zei dit niet tegen Jasper, aangezien het nooit een goed idee is om persoonlijke informatie zomaar aan vreemde te geven.

Guido merkte al snel op dat er iets was iets mis met Jasper, in plaats van gewoon te praten fluisterde hij erg veel. Guido schudde het van zich af en startte een game. Omdat hij geen sterspeler was vertelde hij tegen Jasper dat ze het beste konden landen bij een paar huizen vlak bij Greecy Grove. Zodat ze niet meteen overrompeld zouden worden door goede spelers. Jasper zei met een fluisterende stem; het is ook ik kan je carrien. Jasper stelde voor om naar pleasant park te gaan. Guido was het er mee eens en beide landen daar. Het duurde niet lang of Jasper werd meteen uitgeschakeld door een vijand. Guido vind dit best wel grappig aangezien hij zichzelf neerzette als “de beste fornite speler”. Jasper moest hier niets van hebben en begon behoorlijk pittige woorden te gooien naar Guido. Ze startte nog een aantal games en het viel Guido op dat Jasper alles kapot maakte wat in zijn weg stond, bomen, huizen, auto’s, en hij maakte behoorlijk veel geluid terwijl hij het deed. Het leek wel alsof hij wilde dat ze gespot werden. Alsof hij nog nooit eerder Fortnite gespeeld had. Als er tegenstanders aankwamen vroeg Jasper aan Guido waar ze waren, terwijl ze bijna recht voor zijn neus stonden. Een andere vervelende eigenschap van Jasper was dat hij bleef fluisteren dat er iemand achter Guido stond terwijl er nooit iemand was.”Ze staan achter je, ze staan achter je”. Guido had er op een gegeven moment genoeg van en verzon een excuus dat hij morgen een belangrijk proefwerk had en dat hij moest stoppen met spelen. Hij logde uit en blokkeerde Jasper vrijwel meteen. Hij vroeg zich hardop voor een seconden af waarom hij altijd de meest vreemde mensen online tegen kwam, waarop hij opnieuw inlogde op Fortnite, deze keer om solo missies te spelen.

Ongeveer 10 minuten later kreeg hij ineens een notificatie van een gebruiker die hij niet kende. Tot zijn verrassing zag hij dat het geen getypt bericht was maar een spraakbericht. Hij opende het en hoorde de volgende woorden ‘Je had mij niet moeten blokkeren’. Guido begon te trillen en zei dat hij hem met rust moest laten. Jasper reageerde meteen met ‘we hadden iets kunnen zijn’. De playstation community is normaal een plek waar je vooral goed kunt ontspannen, af en toe een paar trolls tegenkomt, en in extreme gevallen echte creeps. Guido besloot de berichten te negeren en ging verder met zijn solo game, zodat hij deze vreemde ontmoeting zo snel mogelijk weer kon vergeten. 20 minuten gingen voorbij zonder dat er iets gebeurde. Tot hij plotseling weer een bericht kreeg. Deze keer was het geen geschreven of gesproken bericht maar een afbeelding. Hij opende het bericht en zag tot zijn grote afschuw dat het een foto was van zijn huis! Zijn hart klopte in zijn keel, hoe had hij hem gevonden!? Het bericht werd meteen gevolgd door weer een nieuw bericht, check je voordeur….

Guido raakt in paniek, wat wil deze psycho van hem?! En hoe wist hij waar hij woonde. Hij gluurde door zijn slaapkamerraam naar buiten om te zien of hij de man zag staan? Er was niets… Alleen een slecht verlichte oprit. Hij liep langzaam naar beneden en keek door het raam langs de deur. Er stond iets op de grond voor de voordeur…. Guido twijfelde even wat hij moest doen, hij wilde wel weten wat er voor zijn deur stond, en er leek niemand vreemds in de buurt te zijn. Hij maakte zijn beslissing, hij gooide de deur open, greep in een soepele beweging datgene wat er voor zijn deur stond en smeet hem vervolgens weer dicht. Hij ging zitten op de trap en keek wat hij opgepakt had… Het was een notenkraker soldaat, bijna exact hetzelfde als zijn favoriete Fortnite skin! In de mond van de houten pop zat een briefje… Dit doet me aan je denken.

Genoeg was genoeg, Guido pakte zijn mobiel en belde de politie, hij legde uit wat er aan de hand was maar degene aan de andere kant van de telefoon zei dat er momenteel geen politie wagens beschikbaar waren, dat hij vooral binnen moest blijven en er zeker van moest zijn dat alle ramen en deuren op slot zaten. Wanneer er weer een auto beschikbaar is zullen ze deze lang sturen om poolshoogte te nemen.

Hij controleerde de voordeur nogmaals en sloot zich vervolgens op in zijn kamer. In een vlaag van paniek stuurde Guido een bericht naar zijn Buurjongen. Gast, er zit hier een of andere mafkees rond mijn huis te lopen. Zijn buurjongen stuurde meteen een berichtje terug dat hij net van plan was een bericht te sturen omdat er iemand bij Guido in de bosjes zat. W-wat zei Guido, kun je hem beschrijven? Hij is behoorlijk lang, draagt een hoodie, ik kan niet veel van hem zien. Guido legde uit dat hij de politie al gebeld had maar dat ze momenteel niemand beschikbaar hadden om hem te komen helpen. Vind een plek in je huis om je te verstoppen zei zijn buurjongen. Guido vertelde dat hij in de kast van zijn ouders zat, en hoopte dat hij niet gevonden zou worden. Guido ging op de grond zitten tot hij zich ineens iets realiseerde…. Zijn ouders hadden hem nog gewaarschuwd dat hij niet moest vergeten om de achterdeur dicht te doen. Juist op dat moment hoorde hij de achterdeur langzaam open en weer dicht gaan. SHIT HIJ IS BINNEN, ga je nu verstoppen! Maak geen geluid!

Vanaf dat moment werd het stil, er gingen 10 minuten voorbij zonder dat Mark, de buurjongen, ook maar iets hoorde van Guido. Hij bleef de telefoon van Guido volspammen met berichten maar er kwam geen antwoord. Tot zijn grote opluchting kreeg hij 5 minuten later een bericht terug! “Gast, mijn andere buurman zag iemand hier binnenkomen en heeft hem verjaagd met een honkbalknuppel. “O mijn god ik ben zo blij dat die gast weg is. Wil je nog dat ik langskom vanavond? Mark kreeg meteen een bericht terug, kom hierheen, dan spelen we fortnight……