Horror Influencer

Horror Influencer

Het belangrijkste bij het vinden van de juiste influencer is het koppelen van jouw markt aan die van de influencer. Er moet zoveel mogelijk overlap zijn, zodat je zeker weet dat je jouw doelgroep bereikt! De doelgroep die daadwerkelijk iets gaat doen met jou product of service.

Nu is het vaak lastig om zo’n samenwerking te vinden, te grote influencers hebben vaak veel waste en zijn erg duur. Een oplossing kan zijn om dan te kijken naar een iets minder grote influencer, eentje die gedreven is, genoeg content maakt en precies weet hoe hij jouw product of service moet aanbieden.

Als je opzoek bent naar een influencer / YouTuber / Blogger die bezig is met onderwerpen zoals Halloween, spoken en geesten, het bovennatuurlijke, mysterieuze wezens, horror onderwerpen en horrorverhalen, neem dan vooral een kijkje op het kanaal van Raar Maar Waar. Ik maak daar wekelijkse content die draait om het thema ‘horror’.

Van jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in het paranormale, bovennatuurlijke, legendes en mythes. Omdat er nog maar weinig Nederlandse kanalen zijn die over dit soort onderwerpen video’s maken besloot ik zelf aan de slag te gaan.

Je vindt hier video’s over mysterieuze, raadselachtige fenomenen & gebeurtenissen, geheimen, grenswetenschap, complotten, mythische wezens en het heelal.

Dus heb je een horror film, spookhuis, Halloween avond, schroom niet om een mailtje te sturen naar info@coppersan.com om de mogelijkheden te bespreken.

Video voorbeeld 1 – De Bezeten Pop – Annabelle


Video voorbeeld 2 – Nederlandse Legende – De Vliegende Hollander