Lente Outfits 2015

De lente van 2015 zit er weer aan te komen. Dat betekend dat je behalve de grote voorjaarsschoonmaak ook eens je kledingkast opnieuw mag gaan indelen, wat kan deze lente niet en wat kan deze lente wel? Om je met die vraag te helpen heb ik een vijftal voorbeelden genomen van outfits die je deze lente prima kunt dragen. Van t-shirts, tot denim en van rugzak tot Dr Martens. Dus laat jezelf, je vriendje, je broertje, je man inspireren en kijk met mij mee naar de lente trends.

Kleding lente Mannen

We beginnen met een outfit samengesteld door lookbook gebruiker Richy Koll de denim look gaat je nog steeds prima af en zijn prima te combineren met sportieve sneakers.

1.  Het shirt is van H&M
2. De sneakers zijn van Nike

man kleding 2015 mooi lente

Jaaa, hier word ik (ondanks dat het helemaal zwart is) blij van. Dit “All black” outfit door Alexander Ocean laat zien dat ondanks dat je 32 bent en misschien al vast geroest zit aan je kantoor je er nog steeds goed uit kan zien. Het voordeel van zwarte kleding is dat het goed te combineren is en ook wanneer je (zoals hier) helemaal in het zwart gaat je er toch goed uit kan zien. Wat ik vooral leuk vind zijn de sieraden. Ik vind dat mannen best wel wat vaker ringen en armbanden mogen dragen. Vooral de rebustoren armband en ring zijn erg mooi en mannelijk.

man stijlvol 2015

Omdat je er in de lente vast en zeker ook zakelijk en goed verzorgt uit moet zien is het zeker niet verkeerd om eens te kijken naar een outfit als die van Mila Karakurt. Een stijlvol vest met daaronder een net overhemd, jeans en Dr Martens. Dankzij het gebreide vest (heet ook wel een Cardigan) zie je er meteen goed verzorgt uit zonder dat je overkomt als een stoffen zakenman.
1. Vest – Marc’O ‘Polo
2. Overhemd – H&M
3. Jeans – Rum Jungle
4. Schoenen – Dr. Martens

Stijl 2015 mannen man

 

Deze look van Kevin Elezaj  is zeker iets voor jou! Uitdagend maar toch zorgvuldig bij elkaar gezocht.
1. Schoenen – Converse
2. Jeans – Zara
3. Studded denim jacket – Zara
4. Vest – H&M
5. Tank top – H&M
6. Beanie – OBEY

lente 2015 look

Last but not least is een outfit van Pierluigi Musco. Voor als je toch iets uitdagender in het leven wil staan en opzoek bent naar iets om jezelf te onderscheiden Het logo van de Sleepy Hallows uit de Harry Potter boeken als ketting maakt het helemaal af.
1. Schoenen – Converse
2. Jeans – Over D
3. Sweater – OFF REBEL
4. sieraden – Montecristo Jewels

Op deze vijf looks ga ik mijn lente outfits baseren. Welke vind jij het leukst? Let me know!

Sir Fox~