Nieuwe Starter Pokemon, Pokemon Sun and Moon bekend

Nieuwe Starter Pokemon, Pokemon Sun and Moon bekend.

Vandaag maakte Nintendo tijdens een livestream de nieuwe starter Pokemon voor Pokemon Sun and Moon bekend. Tijdens de stream maakte ze niet alleen de starter Pokemon bekend, maar ook de Legendarische Pokemons. De release date van het spel is 18 november 2016 in Amerika en Japan, en 23 november voor Europa. Het spel zal plaats vinden in de Alola Regio.

De starter Pokemon:

Rowlet, een gras/vlieg type

CiGCxYDXEAAuq3_CiGB-52XIAIBQLT

Naam: Rowlet
Categorie: Grass Quill Pokémon
Hoogte: 0,3 m
Gewicht: 1,5 kg
Type: Grass/Flying
Startaanval: Leafage

De eerste van je mogelijke partners is de zeer flexibele Grass Quill Pokémon, Rowlet. Deze Pokémon kan heel stil door de lucht vliegen en zijn tegenstander verrassen zonder opgemerkt te worden. Hij kan zijn tegenstanders aanvallen door krachtig te schoppen en hij kan ook op een afstand de aanval openen met zijn vlijmscherpe bladeren die deel uitmaken van zijn veren. Rowlet kan zijn omgeving overzien en zijn nek bijna 180 graden omdraaien, zodat hij achter zichzelf kan kijken. Tijdens gevechten kan Rowlet zijn hoofd draaien om instructies van zijn Trainer af te wachten.

Litten, een vuur typen


CiGCCQIXIAErhbiCiGCxbEXIAAqRdF

Naam: Litten
Categorie: Fire Cat Pokémon
Hoogte: 0,4 m
Gewicht: 4,3 kg
Type: Fire
Startaanval: Ember

De kalme Fire Cat Pokémon Litten is de volgende keuze voor een eerste partner-Pokémon. De vacht van Litten is doordrenkt met olie en is ongelooflijk brandbaar. Hij verzorgt zichzelf voortdurend door zijn vacht af te likken en maakt van zijn losse vacht ballen. Hij steekt deze ballen in brand om daarmee vuurbalaanvallen te ontwikkelen. Als Litten in de rui is, werpt hij zijn hele vacht in een grandioze vuurbal af.

Poppli, een water typen

CiGCGA6WwAA0Yr4CiGCxdgWUAA_rq0

Naam: Popplio
Categorie: Sea Lion Pokémon
Hoogte: 0,4 m
Gewicht: 7,5 kg
Type: Water
Startaanval: Water Gun

De derde mogelijkheid is de acrobatische Sea Lion Pokémon, Popplio. Popplio kan via zijn neus ballonnen gevuld met water maken en hiermee diverse strategieën en aanvallen tijdens gevechten uitvoeren. Deze Pokémon kan zich beter in het water bewegen dan op het droge en kan met een snelheid van meer dan 40 km/h zwemmen. Op het droge benut hij de elasticiteit van de ballonnen om sprongen en acrobatische stunts uit te voeren.

De officiële trailer van Pokemon:

Welke kies jij?

Ik ga voor Litten! Gewoon omdat het een kat is :). Wat is jou voorkeur? Laat het me weten in de reacties!

Trainers

Bij het begin kun je natuurlijk weer kiezen uit verschillende trainers. Je kunt kiezen uit de volgende looks voor jongens en meisjes:

CiGD6rSW0AIOUNl

Als we goed kijken naar de trailer zien we een van de trainers van t-shirt veranderen. Zou dit betekenen dat we weer van kleding kunnen wisselen in de game? Ik denk het wel!

CiGFAN4W0AAAv_I CiGFAOWWUAAbkT3

 Legendarische Pokemon!?

De namen van de legendarische Pokemons zijn nog niet bekend, wel kunnen we afleiden van de Box Art hoe ze er uit gaan zien!

pok__mon_moon_3d_packaging_mockup_rgb_300dpi_hol_20160422 pok__mon_sun_3d_packaging_mockup_rgb_300dpi_hol_20160422