Archiefcategorie: Raar Maar Waar

De beste verhalen voor Halloween

De beste verhalen voor Halloween Het is alweer oktober en dus bijna Halloween, een Amerikaanse feestdag die steeds populairder aan het worden is. Dit betekend ook dat het weer tijd is voor horror… Lees verder

Heb jij ooit over deze man gedroomd?

Heb jij ooit over deze man gedroomd? Het begon allemaal met deze website www.thisman.org. De website is gemaakt door een psycholoog uit New York. In 2006 tekende een patient van hem een man… Lees verder

Wat is het Blue Whale spel? – Opdrachten

Wat is het Blue Whale spel? – Opdrachten De video: Bestaat er een spel wat je aan zet tot zelfmoord? In Rusland denken ze van wel! Het Blue whale spel zou daar al… Lees verder

Raar Object 1991 VG Vliegt Langs de Aarde in 2017

Raar Object 1991 VG Vliegt Langs de Aarde in 2017 In een nieuwe Raar maar Waar video heb ik het over het 1991 VG object. Je kunt de video hier onder vinden en… Lees verder

Overleven wij een nucleaire winter?

Voor mijn kanaal Raar Maar Waar maak ik video’s over allerlei vreemde zaken. Van jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in het paranormale en bovennatuurlijke. Omdat er nog maar weinig Nederlandse kanalen zijn… Lees verder

Wat is de illuminati?

Wat is de illuminati? In een nieuwe video heb ik het over de illuminati (of illuminatie). Wil je liever de tekst lezen in plaats van de video zien? Dat kan, de tekst staat… Lees verder

Wie zijn de vrijmetselaars?

Wie zijn de vrijmetselaars? Op dit moment zit ik toffe dingen te doen in Berlijn. Behalve verschillende musea bezoeken ga ik ook altijd verschillende rommelmarkten af. Toen ik langs een krampje liep zag ik… Lees verder