We Are Electric

Afgelopen zaterdag was het tijd voor We Are Electric!  Ik wilde in eerste instantie niet gaan omdat ik werkelijk niemand kende die kwam optreden, maarja… groepsdruk enzo. Al me vrienden hadden super veel zin in We are Electric en ik ging dan mee voor de gezelligheid, ook leuk!

2 weken voor We are Electric:
*ping* Status update van We are Electric,

Het is onvermijdelijk: bij een festival horen afzeggingen. Ook de line-up van WE ARE ELECTRIC is gewijzigd. Het slechte nieuws is dat Rustie, Destructo en Sigma helaas niet kunnen komen. Geloof ons: daar balen wij net zo hard van als jullie!  Maar, we zijn meteen op zoek gegaan naar waardige vervangers. En dat is naar ons idee wel gelukt: PENDULUM DJ SET & VERSE komt als Special Guest! Daarnaast hebben we UZ en HOMEWORK kunnen strikken als vervangers van Rustie en Destructo. Ook hebben we nog twee openers toegevoegd: ADDERGEBROED opent voor The Subs en CEES VAN BALEN opent voor Falco Benz.”

Geen idee wie Rustie, Destructo en Sigma zijn maar ik ben zo blij dat ze niet konden komen!!! Ik was namelijk super fan van Pendulum vroegah, toen ze nog bij elkaar waren. Heb ik ineens toch zin in We are Electric.

1 week voor We are Electric
*ping* Status update van We are Electric “De ge-update timetable”
1470113_814339441960451_5470981692377419299_n

Ok… Ik wil graag de subs zien om 22:00 en daarna Pendulum om… eens kijken… 04:00.. Great, dat is een gat van 6 uur.

“Nouja, eens kijken waar ik dan nog meer naar toe kan, zo erg kan het toch allemaal niet zijn” dacht ik. Zombie Nation kende ik ook nog wel
van dat ene hitje *kerncraft* die kent iedereen. Toch? In de tussentijd volg ik de rest wel gewoon. Die weten beter wat leuk is dan ik.

Op de dag van We are Electric:
*ping* status update van mij: “Nu al gezellig :D” Met daarbij onderstaande foto.1012950_10203923229335133_1767749900579042445_n

Zoals je kan zien had ik mijn vossen overhemd aangetrokken want een blog beginnen genaamd Sir Fox, dat moet je natuurlijk uitdragen.

 

10372134_10203923229135128_573631488198316355_n

 

We begonnen met The Subs, die had ik al eens gezien op Extrema Outdoor waar ik kaartjes voor had gewonnen, want ik blijf een arme student.
Op Extrema waren ze echt goed live dus dat wilde ik natuurlijk niet missen. Nadat de zanger een rondje over het publiek had gedaan, gedragen op een rond platformpje, werd het tijd
om te kijken naar waar we gingen staan. Het werd dus eerst Zombie Nation van die ene hit. BAM super vette show, zeker geen spijt van dat ik die had gezien. Meteen door naar 2manydjs, BAM weer vet.
Verdomme waarom wist ik die niet van te voren, dan was ik heel wat enthousiaster geweest! Gelukkig hadden mijn vrienden (we waren ongeveer met 30 man) door het vele dansen en keren dat ik riep *DIT IS ECHT AWESOME* wel in de gaten dat ik me goed aan het vermaken was. 1461405_10203923229615140_1208674715049157860_n

Toen gebeurde het, Gesaffelstein! Nee dat is geen Duits bier merk maar een Franse Techno DJ. Ik houd dus helemaal niet van Techno maar wat deze man deed was ongelofelijk. Ik heb werkelijk waar nog nooit
een uur lang zo goed gedanst. Het was bij verre weg de vetste set van de avond, genieten!

Daarna nog flink lopen springen op Noisia en toen eindelijk Pendulum. Nu ik er zo op terug denk vond ik Pendulum eigenlijk niet eens zo fantastisch… Misschien omdat ik ze al eens gezien had of misschien kwam het door dat de MC door alle nummers heen aan het janken was. Gelukkig maakte Dr Lectrolove het op het einde weer goed. Inmiddels was het 06:00 en was ik wel zo’n beetje uitgedanst.

Er op terug kijkend vond ik Pendulum het minste van de avond, zo zie je maar weer dat groepsdruk niet altijd tot iets vervelends hoeft te lijden hahaha.
Volgend jaar ben ik er weer bij! Deze keer met blarenpleisters!